TAFELS EN STOELEN VOOR JOUW EETKAMER – Raffino

TAFELS EN STOELEN VOOR JOUW EETKAMER

Denk je eraan om je eetkamer in een nieuw jasje te stoppen? Kies dan eerst een nieuwe tafel en stoelen uit. Deze meubelstukken bepalen immers de algemene stijl van de ruimte. Met onze tips voor de aankoop van nieuwe tafels en stoelen creëer je in een mum van tijd een stijlvolle eetkamer die perfect bij jouw interieur past.

TRENDY TAFELS EN STOELEN

In je eetkamer staan je tafel en stoelen in het middelpunt van de belangstelling. Behalve praktisch en comfortabel, moeten ze dus ook mooi en stijlvol zijn. Bovendien is de duurzaamheid van het materiaal belangrijk, want je wil jarenlang kunnen genieten van je nieuwe eetkamer.

Trends veranderen snel, maar gelukkig zijn er ook stijlen waarvan we zeker zijn dat ze nog jarenlang meegaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten elementen in je keuken, door voor een houten tafel en stoelen te kiezen? Deze trend komt regelmatig en in verschillende stijlen terug, waardoor we er zeker van zijn dat je houten tafel en stoelen ook over tien jaar nog mooi zijn. Voor welke stijl je ook kiest: hout is altijd een goed idee.

In je eetkamer staan je tafel en stoelen in het middelpunt van de belangstelling.

JUISTE KLEUREN VOOR TAFELS EN STOELEN

Nadat je het materiaal voor je tafel en stoelen gekozen hebt, is het tijd voor de volgende stap: de kleur. Ga je voor een industriële stijl? Kies dan voor keukenstoelen en -tafels met diepe, warme kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een donkere, houten keukentafel in combinatie met metalen of leren stoelen. Hou je eerder van een romantische of gezellige look? Kies dan voor landelijke tafels en stoelen. Daarbij staan frisse, lichte elementen centraal, zoals wittinten of crèmekleuren. Ga in dit geval bijvoorbeeld voor een witte tafel met rieten stoelen. Zo straalt je eetkamer altijd warmte uit.

De tafel en stoelen in je eetkamer springen onmiddellijk in het oog.

TAFELS EN STOELEN ALS EYECATCHERS

De tafel en stoelen in je eetkamer springen onmiddellijk in het oog. Zorg er dus voor dat het echte blikvangers zijn. Het unieke design van je tafel en stoelen kan de kers op de taart van je interieur zijn. Twijfel je nog over de look die het best bij jou past? Neem dan contact op met Raffino, of spring eens binnen in onze toonzaal. Onze interne stijladviseur staat altijd klaar met professioneel advies op maat.