Onze merken – Raffino

Een greep uit onze merken ...

Bij Raffino te Bornem vind je tal van topmerken! Eén voor één kwalitatieve merken waar we als meubelwinkel graag onze schouders onder zetten.

Prominent

Al meer dan 20j ervaring in het verzorgen van de beste zitervaring.

Dit door middel van aandacht voor kwaliteit en de best service. Ontdek de collectie relaxzetels en zitbanken. 

FAMA

Fama is een Spaanse fabrikant met een eigen kijk op design en gebruik van stoffen. Zoals ze zelf zeggen: “Some people think that a sofa is just a place to sit down, and a sofa is not only that … It is the place where you were kissed for the first time, where you play with your children, it is where you watch movies with your partner, the place where you get away from the world…”

Christl Dekimpe

Christl Dekimpe creëert flexibele, unieke meubelen voor de epische designlover. Het familiebedrijf werd opgericht in 1967 met exclusieve Italiaanse meubelen die tot op vandaag nog altijd deel uit maken van de collectie. Opgegroeid met design en liefde voor interieur, ontwikkelt Christl elk jaar nieuwe, unieke collecties met respect voor schoonheid, flexibiliteit, de juiste prijs-kwaliteit, een goede afwerking en een uitstekende dienstverlening.

DEVINA NAÏS

Van puur hout tot prachtige meubelen. Devina Nais maakt het gezellig in elke woonkamer. Zowel voor klassieke, moderne als minimalistische interieurs maken zij kwalitatieve meubelen. Steeds weer met oog voor esthetiek en design. Dus wil jij ook een prachtige eyecatcher voor jouw interieur? Bekijk dan zeker de collectie van Devina Nais.

BALTIC FURNITURE

Fabrikant met een sterke traditie in meubelen uit massief hout. Gegroeid van een kleine tuinmeubelfabrikant tot een solide en zeer professionele meubelfabriek, dewelke gekenmerkt is voor zijn flexibiliteit en aantrekkelijke prijzen.

Hoge kwaliteit met eigen trademarks in Zweden, Noorwegen en Duitsland.

EGO ITALIANO

Is een relatief jong Italiaans designbedrijf geprikkeld door alle mogelijke modetrends. Opgericht in 2007 en op zeer korte tijd uitgegroeid tot een symbool. Een zeer eigenwijze kijk op mode en trends, maar tegelijkertijd ook degelijk. “satisfy your Ego” is dan ook hun motto

MECAM

Mecam is Belgisch, en de grootste zitmeubelenfabrikant van de Benelux. Comfort, innovatie, en kwaliteit zijn de sleutelwoorden

TEMPUR

Matrassen en hoofdkussens gebaseerd op Nasa- Technologie in het unieke TEMPUR®– materiaal. Alsook fabrikant van unieke bedbodems en de gekende hoofdkussens.

VAN LANDSCHoOT

Hun slogan is “Taking care of Your dreams” Leverancier die zorgt voor nachtrust van de bovenste plank

MOOME

MOOME is een Belgisch design label, en staat voor compact en betaalbaar design. Er worden geen compromissen gesloten wat betreft comfort of kwaliteit.

Zowel fabrikant van zitcomfort als interieur accessoires waarbij de stoffen of andere materialen door elkaar worden gebruikt.

Y by Raffino

Ons eigen huismerk voor maatwerk meubelen. Tafels, dressoir, vitrinekast, garderobekast,… Alles is mogelijk! “Jij droomt het, wij maken het” Een brede waaier aan houtsoorten, gelakte meubelen in elke RAL-kleur. En dit aan een eerlijke prijs.