NOOIT MEER STRESS, ENKEL RELAX – Raffino

NOOIT MEER STRESS, ENKEL RELAX

Na een drukke, stressvolle dag lekker onderuit zakken in je relaxzetel. Klinkt zalig toch? Het meubel is speciaal ontworpen om te ontspannen, maar biedt ook tal van andere voordelen. Ontdek ze hieronder samen met ons en droom alvast over jouw stijlvolle relax op maat!

ONTSPANNING CENTRAAL IN EEN RELAX

Even pauzeren tijdens een drukke dag, op je gemak een boek lezen of heb je nood aan een powernap? Alles is mogelijk met een relax op maat die je volledig kan aanpassen aan je noden van het moment. Het is de ideale plaats om rustig te genieten.

EEN RELAX IS MULTIFUNCTIONEEL

Rechtzitten, achteroverleunen of je voeten omhoog. Met een relaxzetel kan het allemaal. Het meubel is multifunctioneel en kan voorzien worden van de nodige technische gemakken.

Na een drukke, stressvolle dag lekker onderuit zakken in je relaxzetel.

Zo kan de relax beschikken over liftsystemen om zo je mobiliteit te vergroten. Ben je wat minder goed te been of zit je in een latere fase van je zwangerschap, dan is een relaxzetel met liftsysteem een uitstekende manier om je te ontspannen.

Bovendien kan je kiezen voor een model met een hoofd- en voetsteun dat manueel of elektrisch gehanteerd wordt. Comfortabel tv kijken of een boek lezen was nog nooit zo gemakkelijk.

Een relax biedt tal van mogelijkheden, hierdoor kan het zitmeubel je optimaal ondersteunen waar nodig.

ERGONOMISCHE VOORDELEN VAN EEN RELAX

Een relax biedt tal van mogelijkheden, hierdoor kan het zitmeubel je optimaal ondersteunen waar nodig. Heb je last van je nek, dan kan je rusten op de neksteun. Kan je moeilijk ergens gaan opzitten, dan pas je de hoogte van de relaxzetel eenvoudig aan. Zo kan je comfortabel gaan zitten, maar ook weer vlot opstaan. Ook voor je rug is een relaxzetel interessant, want het stimuleert een goede zithouding en de rugleuning kan gemakkelijk aangepast worden.

JOUW DESIGNER-ITEM: RELAX

Van klassiek tot modern, er is een brede waaier aan relaxzetels. Je kan kiezen voor verschillende designs die het interieur van je huis net dat tikkeltje extra geven. Ga je voor een lederen, lederlook of stoffen exemplaar? Welke kleur blend in de rest van je inrichting? Opteer je voor eentje waarbij je slechts een knopje moet indrukken of stel je jouw relax toch liever manueel in met een hendel? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom langs in onze toonzaal en bekijk onze kwalitatieve en stijlvolle relaxzetels. Advies nodig? Onze interieurexperten zitten graag comfortabel met jou samen!